Paul Raterman: projectleider en regisseur. Heeft veel ervaring opgedaan als theatermaker, o.a. in Rotterdam en Leiden. Als ambassadeur en trainer zet hij zich in om bekendheid te vergroten over NAH. Hij combineert zijn liefde voor theater en ervaringsdeskundigheid met ‘Hersenkronkels, theater door mensen met NAH’.

Monique van der Stoep: regio-ondersteuner Zuid-Holland Hersenletsel.nl, ambassadeur en speler. Is een echte spin in het web met een hands on mentaliteit.  Als speler durft zij zich kwetsbaar op te stellen.

Marianne Craenen-Balk: ervaringsdeskundige en speler. Is gespecialiseerd in het vertellen van haar verhaal voor uiteenlopende groepen. Heeft eerder in amateurtheater voorstellingen gespeeld. 

Cor Tietema: ambassadeur Hersenletsel.nl en speler. Na zijn werk als biologiedocent en muziekleraar is hij na zijn revalidatie anderen met afasie gaan helpen bij het Praatatelier. Hij wil graag bijdragen aan het vergroten van bekendheid van afasie en hersenletsel.

Djotis Sewradj: speler. Is een zorgzame man die altijd trouw aanwezig is. Hij lijkt stil maar op  het toneel bloeit hij op, daarin ligt zijn grote kracht. Hij is een trotse vader van twee dochters en is nog niet zo lang geleden opa geworden van zijn 1e kleinzoon.

Christine Dessauvagie: ambassadeur Hersenletsel.nl en speler. Is actief als begeleider van informatie en themabijeenkomsten. Schreef een boek over haar ervaringen. Heeft een man en inmiddels een groot gezin met kinderen, aanhang en kleinkinderen.

 

Vincent van Triet: speler. Was werkzaam in de technische dienst bij een groot bedrijf. Nu is hij als vrijwilliger verbonden aan het brandweer museum. Hij vindt het verbazend dat de groep in korte tijd zo hecht is geworden en had nooit gedacht dat hij zou durven spelen. Hij heeft een zoon en een dochter.

Marieke de Buijzer: speler. Ze studeerde rechten en was personeelsadviseur. Ze woont samen en heeft twee  zoons. Haar leven is volkomen verandert maar ze blijft er het positieve uit halen. Spelen helpt daar zeker bij.

Marianne Hoogkamer: speler. Heeft ruim dertig jaar gewerkt bij de gemeente Rotterdam. Ze is sportief en reislustig. Heeft veel voorstellingen bezocht maar nooit gedacht dat ze zelf iemand anders zou kunnen neerzetten. Met haar Judoca achtergrond wil je ook op het toneel geen ruzie met haar krijgen. 

Marco Kuijs: speler. Feyenoord supporter in hart en nieren met een heerlijke Rotterdamse nuchterheid. Heeft veel humor en is heel enthousiast. 

Miek Tady: speler. Heeft veel ervaring met theater en dans, gaf onder meer dansworkshops aan jongeren. Nu dat niet meer gaat kan ze haar creativiteit kwijt binnen de groep. Ook beoefent ze andere vormen van kunst en maakt abstract werk. Ze reist graag en voelt zich snel thuis.

Maria de Jong: speler. Is getrouwd, 54 jaar en woont in Rhoon. Ze houdt van koken. In het theater kan zij al haar energie, emotie en expressie kwijt.