Paul Raterman: projectleider en regisseur. Heeft veel ervaring opgedaan als theatermaker, o.a. in Rotterdam en Leiden. Op jonge leeftijd kreeg hij een hersenbloeding. Als ambassadeur en trainer zet hij zich nu in om bekendheid te vergroten over NAH. 

Monique van der Stoep: regio-ondersteuner Zuid-Holland Hersenletsel.nl, ambassadeur en speler. Is een echte spin in het web met een hands on mentaliteit.  Als speler durft zij zich kwetsbaar op te stellen.

Steven Rosenblad: speler. Is een sociaal en sportief persoon. Is nog niet zo lang bij de groep, toch is zijn bijdrage aan de repetities nu al onmisbaar. Heeft zijn debuut op 8 juni in het podium Islemunda gemaakt.

Marianne Craenen-Balk: ervaringsdeskundige en speler. Is gespecialiseerd in het vertellen van haar verhaal voor uiteenlopende groepen. Heeft eerder in amateurtheater voorstellingen gespeeld. 

Cor Tietema: ambassadeur Hersenletsel.nl en speler. Na zijn werk als docent en muziekleraar is hij na zijn revalidatie anderen met afasie gaan helpen bij het Praatatelier. Hij levert graag zijn bijdrage aan het vergroten van bekendheid van afasie en hersenletsel.

Marieke de Buijzer: speler. Ze studeerde rechten en was personeelsadviseur. Ze woont samen en heeft twee  zoons. Haar leven is volkomen verandert maar ze blijft er het positieve uit halen. Spelen helpt daar zeker bij.

Djotis Sewradj: speler. Is een zorgzame man die altijd trouw aanwezig is. Hij lijkt stil maar op het toneel bloeit hij op, daarin ligt zijn grote kracht. Hij is een trotse vader van twee dochters en is nog niet zo lang geleden opa geworden van zijn 1e kleinzoon.

Daniëlle Bijl: speler. Is getrouwd, 53 jaar en heeft een samengesteld gezin van vier volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ze zwemt een paar keer per week en schildert. Ze vraagt aandacht voor NAH door haar verhaal op een creatieve manier over te brengen.

Vincent van Triet: speler. Was werkzaam in de technische dienst bij een groot bedrijf. Nu is hij als vrijwilliger verbonden aan het brandweer museum in Hellevoetsluis. Hij vindt het verbazend dat de groep in korte tijd zo hecht is geworden en had nooit gedacht dat hij zou durven spelen. Hij heeft een zoon en een dochter.

Marianne Hoogkamer: speler. Heeft ruim dertig jaar gewerkt bij de gemeente Rotterdam. Ze is sportief en reislustig. Heeft veel voorstellingen bezocht maar nooit gedacht dat ze zelf iemand anders zou kunnen neerzetten. Met haar Judoca achtergrond wil je ook op het toneel geen ruzie met haar krijgen. 

Marco Kuijs: speler. Feyenoord supporter in hart en nieren met een heerlijke Rotterdamse nuchterheid. Heeft veel humor en is heel enthousiast. 

Maria de Jong: speler. Is getrouwd, 54 jaar en woont in Rhoon. Ze houdt van koken. Heeft veel humor. In het theater kan zij al haar energie, emotie en expressie kwijt. 

Karin Plaizier: speler. Is 47 jaar en woont met man, dochter van 13 en maar liefst 4 huisdieren in Heinenoord.

Voordat ze NAH kreeg in 2016 zou ze nooit tijd hebben gehad voor theater. Nu wil ze graag haar kennis en ervaring overdragen.